NgarepDhaptarJeneng Bayi Laki-Laki Wiwitan B

Jeneng Bayi Laki-Laki Wiwitan B

Daftar Isi

Jeneng lanang diwiwiti saka B

Ing ngisor iki dhaftar panjarwa 10 jeneng bayi lanang sing diwiwiti kanthi huruf B, kanthi makna lan asal-usule:

1. Benyamin

Artine:
"Putra tangan kanan"
Asal:
basa Ibrani

2. Brayden

Artine:
"Wani" utawa "Lebar"
Asal:
Irlandia lan Inggris

3. Bennett

Artine:
"Rahayu"
Asal:
latin

4. Beket

Artine:
"Wong sing manggon ing cedhak kali" utawa "Pondok tawon"
Asal:
Inggris

5. Bentley

Artine:
"Meadow karo suket bengkong"
Asal:
Inggris

6. Ayu

Artine:
"ganteng"
Asal:
Prancis

7. Brooks

Artine:
"Saka kali"
Asal:
Inggris

8. Bryson

Artine:
"Putra Brice"
Asal:
Irlandia lan Inggris

9. Bodhi

Artine:
"Pencerahan" utawa "Awakening"
Asal:
Sansekerta

10. Beckham

Artine:
"Omah pinggir kali"
Asal:
Inggris

Deleng Bocah Masa Depan Sampeyan nganggo AI

Apa sampeyan kepingin weruh apa sing bakal bayi sampeyan bakal katon?

Unggah foto sampeyan lan pasangan lan temokake ing sawetara menit kepiye bocah mbesuk.

Wong misuwur kanthi jeneng lanang diwiwiti saka B

Ing ngisor iki dhaptar 5 wong sing misuwur utawa misuwur kanthi tumindake sing jenenge diwiwiti karo B:

1. Barack Obama - Mantan Présidhèn Amérika Sarékat

2. Beyoncé Knowles - Penyanyi Amerika, penulis lagu, lan aktris

3. Bill Gates - Co-founder saka Microsoft lan filantropis

4. Brad Pitt - Aktor Amerika lan produser film

5. Billie Eilish - Penyanyi lan penulis lagu Amerika

Gawe Jeneng Bayi nganggo AI

Isih nggoleki jeneng sing menarik, coba Generator Jeneng Bayi AI gratis.

Ketik jeneng sampeyan lan pasangan lan gawe jeneng sing sampurna sing njupuk identitas wong tuwa lan nuduhake jeneng kasebut ing jeneng anak.

Kiriman sing padha

Link Penting

Penafian: Kita minangka platform sing aktif Artificial Intelligence (AI), menehi citra prediktif saka turunan potensial adhedhasar input fotografi wong tuwa. Penting kanggo ngakoni manawa, sanajan nggunakake presisi algoritma sing canggih, penggambaran asil bisa nuduhake variasi saka manifestasi phenotypic nyata saka keturunan. Alat iki dikalibrasi kanggo keterlibatan rekreasi lan ora kudu dianggep minangka instrumen diagnostik kanggo ekstrapolasi medis utawa genotipik. Panggunaan kanggo interpretasi klinis utawa analisis genetik kanthi jelas ing njaba ruang lingkup aplikasi layanan iki.

© 2024 · SeeYourBaby.ai · Kabeh Hak Dilindungi