Deleng Bayi Masa Depan Sampeyan karo AI

Apa sampeyan wonder bayi sampeyan bakal katon kaya apa?
Gunakake kita AI canggih prediksi sampeyan bayi mangsa adhedhasar kowe lan partner sampeyanfotone.

5/5

Swara 17061+ foto digawe

Featured On

Carane bayi kita AI Nyambut gawe?

Platform kita nggunakake AI kanggo njupuk foto lan nganalisa fitur unik sampeyan kanggo prédhiksi penampilan bocah sing bakal teka. Generator pasuryan bayi AI kita, nggawe foto bayi ing mangsa ngarep kanthi resemblance 90%. 

Langkah 2:
Kita AI Magic Unfolds

AI majeng nganalisa fitur unik sampeyan, lan nggabungake foto wong tuwa kanggo prédhiksi penampilan putra lan putri ing mangsa ngarep babagan identitas sampeyan.

Langkah 3:
Deleng Bayi Masa Depanmu

Voilà! Sampeyan bakal nampa pirang-pirang foto lanang lan wadon sing digawe AI ing email sing dikirim. Sampeyan bisa ngundhuh foto, bareng karo kulawarga lan kanca-kanca.

Apa ndadekake kita Unik?

  • Precision Fokus: We njupuk wektu kita kanggo proses lan nggarap foto kanggo ngirim prediksi paling akurat bisa. 

  • Ngajeni Warisan: AI kita kanthi hormat ngakoni lan nggabungake latar mburi etnis saben wong tuwa lan nggambarake warisan potensial anak sampeyan kanthi otentik.

  • Privasi Meningkat: Kabeh wis aman liwat enkripsi majeng lan kita duwe kabijakan ketat kanggo mbusak gambar sanalika sawise nggunakake.

Apa sampeyan bakal Nampa?

Kita ngirim sampeyan 8 poto, kalebu 4 lanang lan 4 wedok langsung menyang kothak mlebu.

Bayi minangka wayahe perayaan! Njaluk a realistis sekilas saka Panjenengan anak mangsa karo kita.

Kanthi nggunakake foto sing cetha saka sampeyan lan partner, kita prédhiksi kaya apa bayi mbesuk sampeyan nggunakake AI.

Pembayaran siji-wektu

Ngucapake pamit kanggo repot lengganan - nikmati layanan kita kanthi pembayaran siji-sijine.

Ora Perlu Ndaftar

Ora perlu nggawe akun - nemu penak platform kita kanthi registrasi nol.

Milik Foto

Gambar sing digawe mung kanggo sampeyan kanggo nyimpen lan ngurmati - gunakake ing ngendi wae.

Pedoman kanggo Asil Paling Apik

AI Piandel

Entuk Masa Depanmu Foto Bayi Saiki! - $7

"*" nuduhake kolom sing dibutuhake

Jinis file sing ditampa: jpg, jpeg, heic, avif, png, gif, bmp, tiff, ico, pdf, eps, psd, svg, webp, jxr, wdpjpg, png, gif, bmp, tiff, ico, pdf, eps, psd, svg, webp, jxr, wdp, Maks. Ukuran berkas: 10 MB.
Jinis file sing ditampa: jpg, jpeg, heic, avif, png, gif, bmp, tiff, ico, pdf, eps, psd, svg, webp, jxr, wdpjpg, png, gif, bmp, tiff, ico, pdf, eps, psd, svg, webp, jxr, wdp, Maks. Ukuran berkas: 10 MB.

Sampeyan setuju kanggo syarat-syarat lan kahanan lan kabijakan privasi kanthi ngeklik Kirim.
Pembayaran powered by Stripe, salah siji saka platform pembayaran paling aman ing industri.

Nyebarake babagan Kita!

Pitakonan Paling Sering

Duwe Pitakonan?

Golek Jawaban kene.

Ora weruh jawaban sampeyan ing kene? Mung nyelehake kita pesen utawa email kita lan kita bakal nulungi sampeyan kanthi cepet. Tim dhukungan kita kasedhiya pitung dina seminggu.

Foto apa sing kudu diunggah?

Foto sing cetha lan resolusi dhuwur kanthi pasuryan sing katon jelas kudu diunggah. Gambar kanthi pasuryan siji kaya tampilan paspor, kanthi jenggot dicukur yen wong lanang luwih disenengi.

Apa sing kita tampa sawise pesenan?

Sampeyan bakal nampa 8 foto total. Bakal ana 4 variasi lanang lan 4 variasi bocah wadon kanthi kualitas dhuwur sing dikirim menyang kothak mlebu.

Sapa sing duwe foto bayi?

Sampeyan minangka pemilik kabeh foto lan sampeyan bisa nggunakake kanthi cara apa wae sing dikarepake lan nuduhake kaya sing dikarepake.

Apa kabijakan mbalekaken sampeyan?

Yen foto sampeyan durung digawe, kita bakal mbalekaken lengkap. Yen foto kleru amarga ana alesan apa wae, kita bisa mbantu revisi. Yen foto sampeyan ora dikirim amarga ana alesan, kita uga bisa ngirim kanthi manual. Hubungi kita kanggo bantuan luwih.

Apa pembayaranku aman?

We Value privasi lan keamanan. Kabeh pembayaran diproses dening pimpinan industri Stripe ing situs web dhewe. Kita ora ngumpulake data pembayaran.

Apa sing sampeyan lakoni karo data kita?

Foto sing dikirim bakal dibusak sanalika AI dilatih. Email sing dikirim mung kanggo ngirim foto bayi sampeyan. Bakal dibusak bebarengan karo foto bayi ing 30 dina.

Testimoni

Apa wong ngomong babagan kita.

Siap Ndeleng Bocah-bocah Masa Depan?

Deleng bocah-bocah mbesuk ing sawetara menit lan gawe rasa penasaran sampeyan. Iku prasaja, cepet, lan luar biasa nyenengake!

mlebu Tutul karo Kita

Kita bakal seneng krungu saka sampeyan! Apa sampeyan duwe pitakon babagan layanan kita, butuh pitulung, utawa mung pengin nuduhake pengalaman sampeyan, hubungi.

"*" nuduhake kolom sing dibutuhake

Ayo kita ngerti apa sing ana ing pikiran sampeyan. Duwe pitakonan kanggo kita? Takon adoh.
Kolom iki kanggo tujuan validasi lan kudu ora diganti.

Link Penting

Penafian: Kita minangka platform sing aktif Artificial Intelligence (AI), menehi citra prediktif saka turunan potensial adhedhasar input fotografi wong tuwa. Penting kanggo ngakoni manawa, sanajan nggunakake presisi algoritma sing canggih, penggambaran asil bisa nuduhake variasi saka manifestasi phenotypic nyata saka keturunan. Alat iki dikalibrasi kanggo keterlibatan rekreasi lan ora kudu dianggep minangka instrumen diagnostik kanggo ekstrapolasi medis utawa genotipik. Panggunaan kanggo interpretasi klinis utawa analisis genetik kanthi jelas ing njaba ruang lingkup aplikasi layanan iki.

© 2024 · SeeYourBaby.ai · Kabeh Hak Dilindungi