NgarepKepatuhan GDPR

Kepatuhan GDPR

SeeYourBabyAI komitmen kanggo nglindhungi privasi lan njamin keamanan data pribadhi. Kabijakan privasi iki nerangake carane kita ngumpulake, nggunakake, lan nglindhungi informasi pribadhi selaras karo General Data Protection Regulation (GDPR).

  1. Tujuan lan Layanan SeeYourBabyAI: minangka layanan sing nggawe foto bayi ing mangsa ngarep kanthi nggabungake foto pasangan. Kita nggunakake teknologi AI canggih kanggo ngasilake gambar kasebut.

  2. Koleksi Data Pribadi: Kita ngumpulake mung foto sing diwenehake lan alamat email kanggo tujuan ngirim foto bayi sing digawe kanggo sampeyan.

  3. Panganggone Data Pribadi: Data pribadhi sing diklumpukake digunakake mung kanggo tujuan nyedhiyakake layanan kanggo sampeyan lan ora digunakake kanggo tujuan liyane.

  4. Nuduhake data: Kita ora nuduhake data pribadhi karo pihak katelu.

  5. Penylametan data: Data pribadhi sing diklumpukake bakal dibusak sajrone 30 dina sawise rampung layanan kita.

  6. Keamanan data: Situs web kita ndhelik SSL, lan kabeh data sing diklumpukake disimpen ing enkripsi 256-bit kanggo njamin tingkat keamanan paling dhuwur kanggo informasi pribadhi.

  7. Hak Sampeyan miturut GDPR: Sampeyan duwe hak kanggo ngakses, mbenerake, utawa mbusak data pribadhi. Kanggo ngleksanakake hak kasebut, bukak kita kaca pambusakan data.

  8. Transfer Data Internasional: Kabeh data pribadhi sing diklumpukake dening SeeYourBabyAI disimpen ing Jerman, sing ana ing Uni Eropa, supaya data sampeyan tetep dilindhungi miturut GDPR.

  9. Teknologi Cookies lan Tracking: Kita nggunakake cookie ing situs web kita kanggo nambah pengalaman pangguna lan nganalisa lalu lintas situs web. Sampeyan duwe pilihan kanggo milih metu saka cookie liwat setelan browser Panjenengan.

  10. Petugas Perlindungan Data: Yen sampeyan duwe pitakon utawa kuwatir babagan data pribadhi utawa kabijakan privasi iki, hubungi Petugas Perlindungan Data ing [email protected].

Kanthi nggunakake SeeYourBabyAI, sampeyan setuju kanggo ngumpulake lan ngolah data pribadhi kaya sing diterangake ing kabijakan privasi iki. Kita duwe hak kanggo nganyari kabijakan iki saka wektu kanggo wektu, lan owah-owahan bakal dikirim ing kaca iki kanthi tanggal "Terakhir dianyari".

ndeleng bayi sampeyan ai

Link Penting

Penafian: Kita minangka platform sing aktif Artificial Intelligence (AI), menehi citra prediktif saka turunan potensial adhedhasar input fotografi wong tuwa. Penting kanggo ngakoni manawa, sanajan nggunakake presisi algoritma sing canggih, penggambaran asil bisa nuduhake variasi saka manifestasi phenotypic nyata saka keturunan. Alat iki dikalibrasi kanggo keterlibatan rekreasi lan ora kudu dianggep minangka instrumen diagnostik kanggo ekstrapolasi medis utawa genotipik. Panggunaan kanggo interpretasi klinis utawa analisis genetik kanthi jelas ing njaba ruang lingkup aplikasi layanan iki.

© 2024 · SeeYourBaby.ai · Kabeh Hak Dilindungi